Wervingsplan

Op zoek naar meer en meer structurele fondsenwerving om uw missie sneller te bereiken? Dan help ik uw graag met een wervingsplan en de praktische handvatten om het om te zetten. 

Prospect research

Wilt u meer en efficiënter fondsen werven bij bestaande en nieuwe grote gevers? Dan help ik u graag verder met prospect research. Waar zijn uw prospects en hoe kunt u ze het beste bereiken. Via prospect research kan uw organisatie een goede match maken tussen uw projecten en (grote) gevers. Ik doe niet alleen de research, maar het hele traject van selectie van prospects, de benader-opties en de verwerking en omgang met de gegevens. Benader alleen de juiste prospects en werf zo efficiënter en goedkoper.  Lees hier wat klanten zeggen over hun ervaringen.

Impact Investing/Intermediair Impact Bonds

Kan uw project extra financiering gebruiken of is het zelfs geschikt om zelfstandig haar doelen te bereiken? Ik analyseer het voor u, ontwikkel een passend concept en help u impact investors bij uw projecten te betrekken. Op dit terrein werk ik samen met Jaap Kemkes (Kemkes ea), fondsenwervingsprofessional met jaren ervaring met sociale ondernemingen en non-profits. Als intermediair impact bonds organiseren wij het hele traject zodat wij u compleet ontzorgen. Dit alles gebaseerd op ervaring en de nieuwste internationale research. Neem vrijblijvend contact op of lees eerst de artikelen.