Contact

Geïnteresseerd? Wilt u meer informatie? 

Neemt u gerust contact met Chuva op voor een vrijblijvende afspraak.

E-mail:  info(at)chuva.nl

p/a HNK Houthavens

Van Diemenstraat 20-200

Amsterdam, Noord-Holland

 


Welkom

Op zoek naar fondsenwerving en advies rondom het goede doel? Welkom bij Chuva Consulting. Chuva heeft als missie goede doelen en donateurs/impact investors  duurzaam te verbinden. 


Goede doelen

Chuva helpt goede doelen met het bereiken van donateurs, vermogensfondsen en specifiek van grote gevers en impact investors. Hiervoor maakt Chuva gebruik van de nieuwste onderzoeken op dit gebied, ontwikkelt concepten en begeleidt goede doelen bij de opzet en uitwerking. Ook is Chuva interim inzetbaar als fondsenwerver met specialisatie grote gevers en impact investors en intermediair impact bonds. Lees hier wat klanten zeggen over hun ervaringen.

Particulieren

Chuva is er voor zowel particulieren als goede doelen. Particulieren helpt Chuva bij het bereiken van hun filantropiedoelen. Bij het adviseren over de juiste keuze en via welke weg men dit doel kan bereiken staat Chuva u graag ter zijde en helpt u met het formuleren van een geefplan.

Voordelen

Chuva Consulting heeft jarenlange ervaring met fondsenwerving en prospect research. Daarom is er de juiste kennis en ervaring aanwezig om goede doelen en particulieren te helpen bij het realiseren van hun doelen.