top of page
Patient with Healthcare Nurse

Waardevolle impact achterlaten in de maatschappij, dát is de toekomst van investeren. 

Chuva  heeft jarenlange ervaring met impact investeerders, goede doelen en relatiemanagement.

 

Onze missie is een brug te slaan tussen impact investeerders, non-profit organisaties, gevers, vermogensfondsen en goede doelen

Waar staat Chuva voor?

Wat betekent Chuva? Chuva (fonetisch: sjoeva) is het Portugese woord voor regen. Dit is een warme regen die projecten op een ethisch verantwoorde manier van de broodnodige donateurs/investeerders voorziet. Hierbij gaan we zorgvuldig om met de belangen van zowel het goede doel als die van de donateur/investeerder.

 

Daarom werkt Chuva alleen samen met andere onafhankelijke partners die ook het belang van de klant als belangrijkste uitgangspunt hebben.

Raindrops on Leaf
harald.png
De missie van Chuva:
Chuva verbindt goede doelen/non-profits met donors/impact investors met een focus om gezondheidszorg voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te houden via impact investing

Wie is Chuva?

Met ervaring bij banken en een fondsenwervende instellingen heeft Harald Machielse Chuva opgericht en is al jaren actief om goede doelen/non profits duurzaam te verbinden met donateurs en impact investors.  

 

Een duurzame verbinding is er een die voor alle betrokken stakeholders op lange termijn voordelen biedt. Met ervaring met relatiemanagement in het bankwezen en met fondsenwervende instellingen kan ik me goed inleven in donateurs/investeerders en goede doelen.

 

Daardoor ben ik in de gelegenheid om deze duurzame relatie voor zowel goede doel als donateur/impact investor tot stand te brengen. Klantgerichtheid, doelgericht werken en relatiemanagement hebben de hoogste prioriteit.

Hoe gaat
Chuva te werk?

Voor goede doelen, vermogensfondsen en investeerders.

Chuva verbindt middelgrote en grote

goede doelen/non-profits met grote gevers en impact investeerders

Prospect research

Via prospect research kan uw organisatie de beste match maken tussen uw projecten en (grote) gevers. Ik doe niet alleen de research, maar het hele traject van selectie van prospects, de benader-opties en de verwerking en omgang met de gegevens.

Benader alleen de juiste prospects en werf zo efficiënter en goedkoper. 

Impact Investing/
Intermediair Impact Bonds

Kan uw project extra financiering gebruiken of is het zelfs geschikt om zelfstandig haar doelen te bereiken? Ik analyseer het voor u, ontwikkel een passend concept en help u impact investors bij uw projecten te betrekken.

Glass Buildings
E_SDG-goals_icons-individual-rgb-03.png

SDG 3

Chuva is gericht op maatschappelijke impact, met een focus op SDG doel 3.

“Gezondheid is essentieel voor duurzame ontwikkeling”, stellen de Verenigde Naties. Doel drie gaat over gezondheid en welzijn voor iedereen van jong tot oud. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie daalde het kindersterftecijfer in 2015 met 53 procent ten opzichte van 1990. Toch sterven er elk jaar nog steeds zes miljoen kinderen voor hun vijfde levensjaar."

Chuva richt zich op projecten die goede gezondheid en welzijn vooruithelpen. Dit kunnen innovatieve projecten zijn of maatschappelijke.

bottom of page